UiTPAS partner vanaf 1 september 2017

Zwemclub S.O.S. Gent is een UiTPAS partner.

UiTPAS Gent is een spaar- en voordeelkaart voor allerlei vrijetijdsactiviteiten in Gent. Als je lid wordt of je lidmaatschap hernieuwd kan je punten sparen op je UiTPAS. Wij zwemmen in zwembad Strop of Rooigem. Ben je inwoner van Gent en heb je recht op verhoogde tegemoetkoming? Dan krijg je 80% korting op de inschrijvingsprijs en per zwembeurt.

 

Heb je nog geen UiTPAS? De UiTPAS kost maximaal 5 euro en kan door zowel Gentenaars als niet-Gentenaars aangekocht worden (vanaf 3 jaar). Inwoners van Gent  die recht hebben op verhoogde tegemoetkoming of in schuldbemiddeling zijn, hebben recht op een UiTPAS met kansentarief. Zij krijgen dankzij hun UiTPAS automatisch korting bij deelname aan vrijetijdsactiviteiten.

 

De UiTPAS is te koop in de Stadswinkel, bij de Jeugddienst, in bibliotheek De Krook, het Mobiel Dienstencentrum, Uitbureau, in het Infopunt Campus Prins Filip, het Infopunt De Knoop, het Infopunt Sint-Martensstraat en het Infopunt Sint-Amandsberg.

Kostprijs

 •  Basisprijs: 5 euro

 •  Kinderen en jongeren 3 tot 18 jaar: 2 euro

 • UiTPAS met kansentarief: 1 euro

Alle informatie over UiTPAS Gent vind je op https://uitin.gent.be/uitpas/wat.

Nieuws

flash

Werken website

Dit is een tijdelijke website, vanaf februari wordt er aan een nieuwe website gewerkt.

Paasvakantie 2019

In de paasvakantie is er geen zwemles voorzien vanaf maandag 8 april tot en met maandag 22 april 2019, De zwemlessen hervatten op dinsdag 23 april 2019 Woensdag 1 mei is er geen zwemles (zwembad gesloten) Donderdag 30 mei is er geen zwemles (zwembad gesloten)

uurrooster seizoen 18-19
Raadpleeg het nieuwe uurrooster.